Europa Conference League

Το… δίλημμα της UEFA για Τζολάκη ή Τερατσάνο και η κορυφαία επίδοση του Έσε!

Ο λογαριασμός του Europa Conference League κινείται σε ρυθμούς τελικού και τα ποσταρίσματα για παίκτες του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα είναι συνεχόμενα.

Σε ρυθμούς τελικού κινείται και η UEFA, αφού μπροστά της έχει τα τρία μεγάλα ματς για τις διοργανώσεις. Ασφαλώς, ο λογαριασμός του Europa Conference League έχει εστιάσει στο μεγάλο παιχνίδι της «OPAP Arena» και συνδυάζει τα ποσταρίσματά του συχνά-πυκνά με τους δύο φιναλίστ, τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

«Κωνσταντίνος Τζολάκης ή Πέτρο Τερατσάνο: Ποιον τερματοφύλακα επιλέγεις;», έγραψε ο λογαριασμός σε ποστάρισμά του, το οποίο συνόδευσε με φωτογραφία των δύο πορτιέρε.



Λίγο νωρίτερα, είχαν γνωστοποιήσει και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα τάκλιν ως τώρα στη διοργάνωση.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Σαντιάγο Έσε του Ολυμπιακού παρέα με τον Μπενζαμέν Αντρέ της Λιλ, αφού και οι δύο έχουν κάνει από 23.

Ακολουθούν οι Μιγκέλ Κρέσπο (Φενέρμπαχτσε), Γιόζιπ Μίσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μοχάμαντ Αμπού Φανί (Φερεντσβάρος) και Ισμαΐλ Γιουκσέκ (Φενέρμπαχτσε).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x